29
Jan
2008

Off Season

Nu går tiden verkligen fort och det är mycket som har hänt! För det första har racingsäsongen 2007 i STCC avslutats och för det andra har nya kontakter och samarbeten för 2008 skapats.

Jag måste börja med att säga, att 2008 är ett år där verkligen ALLT blir nytt för mig. Nytt team, ny bil, nytt land och rakt igenom nya banor! Med två säsonger i JTCC och en säsong i STCC i ryggen tar jag nu och vänder skutan mot utlandet. Jag har lyckats få till en kanondeal med det serievinnande teamet från 2007. Exakt vad jag ska köra för deras räkning kommer jag att presentera inom kort. Av vad som framgår av mina tidigare nyheter på denna sida är det Mini Challenge som det i grunden handlar om! Men, som sagt, mer om detta inom kort!

Vad har annars hänt sedan racingsäsongen 2007 tog slut?

Jo, genom bl a skolan där jag jobbar, har jag ställt ut STCC-bilen jag körde förra året på den årliga gymnasiemässan på Älvsjömässan i Stockholm. Mässan hade ungefär 30.000 besökare under tre dagar och bilen förstärkte verkligen skolans nytänkande attityd! Häftigt och kul var det också, att dom flesta ungdomarna som fastnade vid bilen kände till STCC mycket väl och självklart kände de ju igen bilen från min Krash på Falkenberg! Ha-ha!!

STCC-bilen har också stått utställd på Automässan, som nyligen gick av stapeln på Svenska mässan i Göteborg. Mässan varade i fyra dagar och totalt hade man 18.305 besökare. På mässan fanns 263 st utställare från 12 länder! Inte illa! Bilen stod i mitt fjolårsteams sponsor Gulfs monter. Vi använde under 2007 vätskor enbart från Gulf både till racerbilarna och till dragbilen. Dvs. till motorer, växellådor, differentialer, hydraulik och rengöring. Gulf är ju, som kanske är bekant, på återtåg ordentligt till Sverige, Man har brandat om 30 bensinstationer (f d Q-Star) till Gulf och ytterligare 100 är planerade. Gulf satsar också stort på sitt smörjoljesortiment och jag är faktiskt själv imponerad, de har ju allt! Kolla in www.gulfoil.se för mer information!

Jag har också tillsammans med min egen huvudsponsor ELFA, med familjen Jensen i spetsen, genomfört ett par gokart-events på Gokartpalatset i Stockholm. Bl a ett barnkalas och ett långlopp med herrklubben Round Table.

Nedan har jag lagt upp några bilder från alla dessa tillställningar!

Återkommer alltså snart med detaljer om min satsning 2008!

/Fredrik Lestrup

Newsletter

Fill in your E-mail address to get the latest news directly to your inbox.

Lestrup Magazine

Click below to download the latest issue of Lestrup Magazine!Go to the magazine
<

Latest pictures